вторник, 21 декември 2010 г.

предпразнични размисли...

.
Подготовката за празниците и празничните настроения  винаги са съпътствани от моменти на размисли, равносметки, оценки, самооценки, планове, желания...
Тези празници не са по-различни, Отиващата си година е добър повод да се замисля за това, което ми е донесла. Да го оценя и да съм благодарна за всеки миг на радост и щастие, които съм изпитала, и които съм дарила на обичните ми същества. Моментите на трудности и препятствия са повод да се поздравя с победа или да си припомня урока, който са ми дали.
А идващата нова година - сега е момента да я изпълня с мечти, желания, планове...С получените уроци да погледна напред и да си пожелая само най-прекрасните желания. Повечето желания ще останат неизречени. Тайни и съкровени са и сърцето ги таи. Желания за здраве, за щастие, за радост в дните. Желания за топлина, за нежност, за любов изпълват същността ми. А онези тайните... в усмивката ми се четат...

.

8 коментара:

 1. Весели празници!
  Бухай дърва в огъня и наливай вино!
  :)
  Твоите неизречени желания със сигурност са прекрасни.
  А моите все едни такива необмислени...:)))

  ОтговорИзтриване
 2. Наслаждавай се на предпразничните настроения и празника, Амазонка:)Потопи се в него без много "размисли и страсти". Каквото има да се случва така или иначе ще стане и без много да го мислим.А каквото е станало вече не можем да променим. Приятна и усмихната вечер от сърце ти пожелавам:)

  ОтговорИзтриване
 3. Весели празници, Амазонка!!! А другото...ДА БЪДЕ! :)

  ОтговорИзтриване
 4. Весели празници, Nightwish El!
  Нека необмислените ти желания се сбъднат през новата година!
  :):):)

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря, Цвети!
  Опитвам се да се "потопя", но те... мислите само си идват. Но си права, казваш нещо, което и аз все си повтарям и се опитвам да спазвам - миналото не се променя, дето ще става- ще стане, а ние имаме само СЕГА. Затова... усмивки и настроения да има в дните ни!
  :):):)

  ОтговорИзтриване
 6. Весели празници, momenti-momenti!
  Ще бъде...! Нека и твоите желания... ДА БЪДАТ!
  :):):)

  ОтговорИзтриване
 7. Весели празници, Аmazonka! Сбъдване на съкровените мечти!

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря ти, diandra!
  Весели и усмихнати празници!
  Здрава и щастлива нова година!
  Нека всяко желание, което душата пожелае се изпълни!
  :):):)

  ОтговорИзтриване