сряда, 11 август 2010 г.

вятърничава...

Такава ми е и зодията. :) Раздвоена... така де, близнаци. Не съм спец по информацията за зодии, но ми е интересно да чета понякога и... да се усмихвам. С такава усмивка съм и сега. Та, това дето го пише, че близнаците обичали да се захващат със сто неща наведнъж и ни едно да не довършват... хм, май не ми се иска да си признавам. То бива вятърничавост и несериозност, но чак пък толкова... Все си мисля, че има и елемент на отговорност в мен. Имам повод да го докажа... до края на месеца. Всъщност истината е, а май никой няма да я отрече, че каквото съм обещала, съм си го изпълнила. За мен дадената дума си е закон. Ако нещо вече не представлява интерес за мен, то аз намирам сили да си го призная. На раздвоеността си отдавам различните си интереси и занимания, понякога коренно различни и изглеждащи дори несъвместими. На способността си, да върша по няколко неща наведнъж, дължа динамичността на дните си. Мисля, че няма човек за сега, който да знае за всичките ми интереси и занимания. Дори и най-близките ми не подозират за някои теми, които ме вълнуват. Някога... преди... ехееее... прочетох, че ако някой се ожени за жена от зодия близнаци, то все едно в къщата му влизали поне дванадесет различни жени, и този мъж никога нямало да пожелае друга жена, защото неговата собствена, щяла да го изненадва всеки ден. Добре звучи, нали? Дали успявам да задържа интереса на един мъж /специалният за мен/? Надявам се... И все пак ми се иска да му докажа, че не съм лекомислена и вятърничава. Ще го направя! А пък днес, всъщност нощ е вече, ми е едно такова... вятърничаво-пеперудено... .

10 коментара:

  1. Добро утро! И добър да е денят! :) С вятър и пеперуди... и много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  2. Жените близнаци, не са нито лекомислени, нито вятърничави. Те просто мислят едно, казват друго, а вършат трето. Винаги могат да те изненадат (не уточнявам приятно или неприятно). Отговорни и съвестни са.
    Лек ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Лек ден, Светла!
    Както са изненадващи, така и на моменти, вятърничавост малко, не им е зле ;) За разнообразието ;)
    :):):)

    ОтговорИзтриване
  4. Амазонка,ако с моето признание ти стане по-леко и не чак до там съвестно,ето ме и мен-още една жена близнак . И не,не съм съгласна с онова хорско твърдение"вятърничавост",освен ако не го свързваш с въздушния ни дом и една особена виталност,ярко присъствие и неизтощима динамика,присъща именно за нас,жените 12/души/ в 1/тяло/,а именно близначките.Поздравление за акоциативната комбинация "вятър+пеперуди"!Хареса ми!:)

    ОтговорИзтриване
  5. Упс,сорри....акоциативната=асоциативната

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря, Савлена! Радвам се, че ти хареса опита ми за усмивка.
    Мисля, че добре определяш "близначките", но щом и ти си такава... без думи се разбираме. А що се отнася до "хорските" твърдения - то май не ни пука много.
    Хубава и усмихната вечер!

    ОтговорИзтриване
  7. Привет и от мен:)Вероятно има връзка между зодиакалните знаци и личностната характеристика на един човек,но мисля,че това твърдение е твърде относително.Много зависи в каква среда живееш,с какви хора контактуваш,каква е професията ти и т.н и т.н.Мога да ти посоча пример за няколко човека с една и съща зодия,но съвсем различни като поведение и нравствени добродетели,което излиза от рамките на общоприетото като даденост.Всяка личносте уникална и не трябва да се поставя под общ знаменател с който и каквото и да е.Трябва да знаеш,че си единствена,а с това определено ще задържиш интереса на човека до себе си:)Ти си уникална и това е достатъчно:)

    ОтговорИзтриване
  8. Привет, Аполон! Добре си дошъл винаги!
    Разбира се, че всеки е уникален. И не е необходимо да се сравняваме и слагаме под какъвто и да е знаменател, но можем да се усмихнем на някои "съвпадения", "твърдения"...
    Хубава вечер! :)

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря:)Знаеш ли колко много съм се забавлявал с тези "съвпадения" и "твърдения" или когато двама с една и съща зодия прочетат хороскопа си в един и същ вестник и кажат:"-Това все едно е писано за мен,а другия:"-пълни глупости,предстояло ми пътуване в чужбина,а аз до село не мога да отида" :)Хубава вечер и на теб:)

    ОтговорИзтриване