четвъртък, 11 февруари 2010 г.

позитивни мисли... за теб...

Тази вечер попътувах из виртуалното пространство...
Някои неща ме накараха да се замисля.

"За да променим живота си, в някакъв смисъл трябва да вземем решение, че вместо да продължаваме да страдаме, ще живеем щастливо. А единственият начин да го постигнем е да вземем решение да търсим неща, които ценим, без значение какви са те.
Щом започнем да се съсредоточаваме върху добрата и светлата страна на нещата, законът за привличането откликва, като ни изпраща обратно точно фотокопие на нашите нови мисли. И хубавите неща започват да се появяват. А после още хубави неща, и още..."
... ... ...
"Айнщайн е казал, че времето е просто една илюзия. Щом разбереш и приемеш, че няма време, ти ще видиш, че всичко, което желаеш, вече съществува някъде в бъдещето. Ето защо, когато пишеш, представяш си или говориш за своето желание, трябва да използваш сегашно време.
Проектирай своето желание в ума си, в сърцето си и в цялото си тяло и го виж тук и сега!"

И реших - никакви, ама никакви отрицателни мисли и внушения. Искам добри и хубави неща в живота си! А ти си едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали.

Когато говорихме тази вечер усетих, че нещо пак се опитва да сломи духа ти. Моля те, не му се давай! Не се предавай!
Повярвай, и ти заслужаваш най-доброто от живота, защото си добър човек! Това, че сега има нещо, което ти пречи да се почувстваш щастлив, разбери, това не е завинаги. Ако сега има застой в нещата край теб, това не означава, че ще продължи дълго.
Пожелай си и вярвай във възможността да имаш всичко, което пожелаеш! Представяй си хубавото, което искаш в своя живот! Как ще се чувстваш тогава? Почувствай радостта и щастието със всяка клетка от себе си!
Можеш! Изглежда трудно, дори и лудо... Но е възможно!
Сам ми каза, че давам "умни идеи"... ;) Повярвай ми и сега! Моля те! Идеята наистина е добра. Заслужава си. Опитай! С теб съм!
А сега отивам в леглото и се гушвам в мислите си в теб... и ще имам само хубави и топли сънища, които сутринта ще са довяли най-усмихнати мисли и желания за новия ден... в който ще си и ти... искам те...

7 коментара: