четвъртък, 10 юни 2010 г.

опитвам да те разбера...

Опитвам се да те разбера...
Да, разбирам и знам, че човек има моменти, в които иска да е сам. Но също така знам, че има и други моменти, в които, зад желанието за самота, стои още по-силното желание за някой, който да те прегърне, някой, който да ти покаже, че не си сам. Точно в тези моменти, уж на желана самота, искаме да чувстваме, че има някой, на който му пука за нас, някой за който ние сме важни... Това съм го чувствала... и то не веднъж...
Затова много ме боли, че в такъв момент за теб, не успявам да ти покажа колко си важен за мен. Тъжно ми е, че не успявам да ти дам усешането, че не си сам... че на мен "ми пука" за теб... че означаваш много за мен.
Искам да разбереш, че ти си част от моя живот! Както и аз от твоя. Както и да го погледнеш - така е. И няма по-важни и по-маловажни неща. Ти си от най-важните неща за мен! Защото моите чувства, са най-важното нещо за мен. А чувствата ми към теб са много силни. И това е нещо, което изненадва и мен самата. Колкото и да съм си мислела, че се познавам, и все пак знаейки, че винаги мога да изненадам с нещо дори и себе си, не съм очаквала това от себе си. Макар и неочаквано като чувства, които мога да изпитвам, като сила и отдаденост на тези чувства, то аз съм щастлива, че това съм аз. Щастлива съм, че съм способна на такива чувства. Щастлива съм, че точно ти ги събуждаш в душата ми! Щастлива съм, че те обичам. И ми е мъчно, че не успявам да ги разкрия достатъчно пред теб. Това са думи, но думи, които не могат да изразят и една малка част от това, което грее и топли душата ми.
Ти влезе в живота ми като един лъч, който освети и стопли ежедневието ми. Ти си този, който ме кара да се чувствам жива, да искам да живея в този живот. Благодарна съм ти! И те обичам! Сърцето ми няма спомени за други такива и толкова силни чувства.
Искам да си част от живота ми и през останалото ми време на тази земя!
А ти? Ти какво искаш?
Прегръщам те, моя любов! С много нежност и с всичката си обич за теб!
.

1 коментар: