вторник, 25 май 2010 г.

днес...

Та днес ми е работно...
По-скоро, искам да ми е работно...
Да се захващам...
Всъщност, захванах се... обаче... мислите... защо не мога да работя и да не мисля за друго?...
Айде, от мен да мине. Ще работя и ще си пописвам тук :)
Днес... се питам кое ми влияе по-негативно - рязката смяна на климатичното време или поредните заяждания и неоснователни претенции на... А какво ли се получава, когато има натрупване на негативно влияещи агенти? Най-добре е да няма никой край мен... Затова сега съм се заровила в работа... мълча си... слушам тъпото радио, пуснато на другия компютър... неееее, не издържам... слагам си слушалките и... пуснах си нещо което ми помага... нещо, което слушам с удоволствие по цял ден... като лудост е... на кой му пука...
... невероятните гласове, които слушам... смениха напрежението... ами, да си ги пусна пак... и пак...
Хе, и работа поотхвърлих... :). Чувството за удовлетворение... е хубаво нещо. :)
...
Мислите ме водят там където се чувствам желана, където ми е хубаво... ама много хубаво...
...
Днес съм много разхвърляна, въпреки опитите си да се подредя. Е, няма да има и днес ред, но пък кога ли е имало... май винаги си оставам с намеренията за ред ;) Хайде, да го нарека творчески хаос... звучи къде по-добре ;) :):):)
Лесно се прехвърлям от една дейност на друга. Тази смяна сякаш ме предпазва от еднообразието, което някога усещам като затъпяване. Едва ли е нормално това /то кое ли пък е нормалното, но това ще е за мислене друг път ;)/, но се чувствам по-добре когато имам повече задачи и динамичност в дните си. Днес тази динамичност идва от мислите ми. Иначе денят ще е от ония, не особено интересни... но надявам се ползотворни. За сега са такива изгледите ;)
... след два часа е време да сменя музикалното оформление в слушалките... без гласове, само пиано... вълшебство изпод ръцете на невероятен изпълнител... ... ...
Да... денят се преполови... обяд е... хайде за салатка ;) и малко раздвижване...
И така - почти четири часа се "трудя" тук... започнах писанията /и не само тях/ малко преди девет, сега е малко преди 13 часа... но ще се върна, защото денят продължава.

Днес... един ден от живота...
.

2 коментара:

  1. Ден - като всички останали. Поздрав! И усмивки! :):):)

    ОтговорИзтриване
  2. Ден... и като всички и... различен... със своя омая и настроение...
    Усмивки и слънце в днешния ден! :):):)

    ОтговорИзтриване