събота, 1 октомври 2011 г.

съботно утро...

 .
В есенното утро, рано се събудих. Съботно е, но днес ми се налага. Вече не знам, странно ли е, че когато имам някакъв ангажимент, събуждам се преди алармата. Така беше и днес. Времето от събуждането ми до алармата използвах за разни размишления, за мечти, за мисли за реалности...
Все още е рано... за събота. Но вече имам изпълнени доооста точки от дневния ред. А днес той ще е наситен. Истина е, че все още не са известни всички точки за деня. Има някои идеи, които с напредване на деня ще се избистрят :)
Обичам утрините, когато всички в къщи спят. Така имам възможност да си свърша голяма част от домакинските задължения, като си следвам моята си организация. Не е логична винаги, но най-важното за мен е, че успявам бързо. Май съм майстор на нелогични съчетания, но винаги даващи резултати. Ето и днес... станах с идеята да свърша едно, а свърших три ;)
Ами така е... муза като дойде. Музата ми... днес е само в мислите ми... има и такива дни... реалности...
Ще има и други дни... с ралности от мечтите ми родени.
А днес... денят усмихнат ще е. От мен каквото зависи, аз ще го направя. Ще направя и повече дори, тъй както винаги се случва...
Време е за следващата порция от дейности, в които ред и логика трудно се намират. Започвам едно, после второ, първото на ред е, а и трето... а накрая пет и шест ще са завършени... Чувствам го... музата ми с мен е.
Спорен и с усмивки заслужава да е този ден...

5 коментара:

  1. Утринните часове са най-хубави. Аз от години ставам преди алармата на телефона и докато е тихо и другите спят, мога да направя нещо за себе си. Това е еденственото само мое време.

    ОтговорИзтриване
  2. Така ставам само, когато ме чака пътуване :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Да, Влади, вече и аз започвам да усещам, че това е най-моето си време. Не съм била от най-ранобудните, но отскоро /последните години/ откривам нови възможности, които променят живота ми.
    Като, че ли започнах да се радвам повече на всичко, което животът ми предлага, да оценявам и по-дребните неща :) като едно ранно ставане, което понякога е много "зареждащо" за новия ден :):)

    Митко, за пътуването... нямам обяснение. Дори и във времената когато бях най-голяма поспаланка и нечуваща никакви аларми, преди пътуване ставах най-малко половин час преди необходимото :)

    Хубава седмица, момчета! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Всичко обичам, но ми е най-приятно вечер, когато шумът утихне :)

    ОтговорИзтриване
  5. Да, Емо, утихналите вечери са ми познати. Вълшебно време е... Дълги години бяха моето си време.
    Сега... нови времена, нови навици, нови усещания... радвам се мога да усетя новото :)
    Хубава вечер с вълшебни мигове!

    ОтговорИзтриване