четвъртък, 28 април 2011 г.

вдъхновения...

.
Нов поглед, нови открития, нови вдъхновения...
Настроенията ми днес са цветни. На другия край на скалата климатична. Дъжд и студ, и мрачно е навън, но в мен цветовете се преливат.
Малко някога ми трябва. Достатъчно да бъда в мир със себе си. В надеждите и мечтите ми баланс да има с реалността. Не, не покритие на сто процента. То, днес покритието не е много, но спокойствието в мен е породено от миналите дни, в които въпроси много подредиха се. Даже отговори някои си намериха. Други ще намерят ги в бъдещето, дето е напред.
Опитвам се едното, дето разбрах да го запазя. Спокойствие ми трябва. Миналото си е там назад. Бъдещето - някъде напред. А мога аз да повлияя само на денят си днес. Днес важното е - не вчера, нито утре...
Днес цветето на Цвети ме усмихва и ми носи мир в душата, необясним. Защо ли са ми обяснения, щом чувствам се в хармония, която ме обгръща и изпълва мойта същност.
Утре е загадка, но за нея ще се аз подготвя. Ще очаквам всичко, каквото и да дойде. С мисли позитивни ще се надявам да привличам само позитивните неща за мен.

Снимката е от вдъхновяващия блог на Цвети!
.

6 коментара:

  1. Е, супер! Амазонка, радвам се, че ти харесват снимките:) И че си в хармония!По принцип равновесната точка не се постига лесно, но с положителен поглед на нещата постепенно се получава! Усмивки, мила Амазонка!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Цвети!
    Много слънце и усмивки в твоя ден!
    :):):)

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубави и добри мисли,приятен уикенд:)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, Силвия!
    Слънчеви и усмихнати почивни дни! :):):)

    ОтговорИзтриване