сряда, 30 март 2011 г.

розово ми е...

.
Днес ми е розово!
Днес... Е, вече е утре и е безумно среднощно време, но си обещах да не гледам никакви часовници.
Въпросът е: - Защо пък розово?
Отговорът: - Не знам. Така го усещам...
Розово, рози, чай, любов...
И хубави емоции, споделени с милия...
А думите бледнеят пред цветността на настроенията.
Настроения, споделени в иначе мрачния и дори дъждовен ден. Нищо външно, в този ден, не можеше да помрачи извора на чувствата, които са истинските владетели на усмивките и на щастието.
А щастието бе с мен, бе в мен, бе край мен... и още е у мен, с онова желание да си го гушна  и в спомените си да го пилея. И в мигове на самота и мисли тъжни ще си го събирам и ще си ме топли. Сили ще ми дава до другия ми миг на щастие, изгряло в ден на изненади.
Изнизват се дни. Редуват се мигове цветни, със сиви такиви. Слънце и дъжд в сърцето се сменят. Живот е това и аз си го искам вълнуващ и бурен. Копнея за пристан и тихи води, в някои дни от умора превзети. Със заряд за живот са дни като днешния. Ще го пазя и пак да се повтори ще искам. И скоро пак ще случи. Защото много го искам...
Искам...
Разбира се, че искам това, което ме прави щастлива. Което ме в полет понася...
Някой, някъде е казал, днес ще го цитирам по памет - Ние сме ангели с едно крило, за да полетим, трябва да се прегърнем... 
А полетът... най- хубавото усещане... Усещане за другия. Усещане за заедност. Усещане за сигурност. Усещане за значимост.
Розово ми е... Полет в розово... Ухание на рози... разцъфнали във мен от любовта...
И прегърнато ;)
... ... ...

-----------------------------------------
Снимката е на Цвети. Надявам се да не ми се сърди, но е толкова неустоима с настроение, че си позволих да я споделя. Благодаря, Цвети, за настроенията, които създаваш с твоите снимки!
.

4 коментара:

  1. Добро утро!Пък на мен вчера ми беше направо червено, а днес ми е зелено, но то ще се види утре, а днес - вчерашното :)
    Лек ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Amazonka, разбира се, че можеш да използваш моите снимки:) За мен е чест, че ги харесваш и публикуваш по толкова коректен начин. За което те поздравявам:)))Много ти благодаря!Радвам се, че си в толкова хубаво настроение! Лека вечер! А пък на мен днес ми е много небесносиньо, може би се повлиях сутринта от красивото небе с бели облаци!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте, Кръстю, Цвети!
    Радвам се, че наминавате тук, добре дошли сте винаги!
    Най-важното е, че е цветно, нали?
    Време е за спокойни и цветни сънища, желая ви ги! :):):)

    ОтговорИзтриване
  4. Добро утро! С удоволствие ще ползвам твои снимки при нужда, но ако имаш предвид "грънците" от последните работи, не съм позвал снимки, а съм ги "правил"(моделирал) с 3D 3ds max9.Както и други работи по картинките...интересна играчка!:)
    Лек и спорен четвъртък! :)

    ОтговорИзтриване