четвъртък, 12 август 2010 г.

звездно...

Довечера излез навън... загледай се в небето... почакай да свикнеш с тъмнината... намисли си желание... пожелай го когато видиш падаща звезда... знай, ще се сбъдне... а после дочакай следващата... повери и на нея желание... довери се на звездите... сподели им и най -тайните си желания... дори ония, които изглеждат неизпълними... нямай грижа за изпълнението... просто пожелай... пожелай си... пожелай си... и повярвай... ще се сбъдне... как - няма значение как може да се случи... просто пожелай... мечтай... като тийнейджър се почувствай... хубаво и леко е, нали?... като ти стане хладно от нощния повей... спомни си моите прегръдки с много топлина... за теб... и ела гушни съня ми... .

6 коментара:

  1. Ще си пожелая.От толкова звезди, все една ще бъде моята.

    ОтговорИзтриване
  2. А може би не само една е твоята? :)

    ОтговорИзтриване
  3. В момента излизам на терасата

    ОтговорИзтриване
  4. Не е ли рано? Някъде видях, че ще е след 23 часа. А и май само с излизане на терасата едва ли ще стане. Освен ако терасата не е далече от светлините на града... Успех в очакването на падаща звезда... :)

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей,Амазонке:)Тази вечер не съм много добра компания,но ще ти споделя нещо,което ми се беше случило още като дете:)Детството ми е преминало на село.С нетърпение очаквах лятната ваканция,защото можехме да играем до късно.Най-приятно беше,когато лягахме на тревата с поглед към обсипаното с безброй звездички небе.Дори едно от децата си имаше бинокъл.Чакахме вторачени да видим някоя падаща звездичка и бързо си пожелавахме нещо.Виждах много такива и всичко,което си пожелавах се сбъдваше.Така татко ми купи колело,топка,електронен часовник ... всичко се дължеше на зведната магия.Вече по-голям,пак се взирам в нощното небе с надеждата,че ще видя,моята си звездичка(мислех,че е една и съща,тази,която сбъдва мечтите ми).Ако я видя,ще си пожелая здраве,семейство и поне две дечица,които ще осмислят живота ми:)Приятна и звездна нощ:)

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей, Аполон! :) Радвам се на компанията ти в тази звездна нощ!
    Позволи на звездната магия да сбъдне и сегашните ти желания! Просто се усмихни! Твоята звездичка е там... повярвай й отново!
    Приятна нощ в компанията на звездите! :)

    ОтговорИзтриване